Bedankt E-boek Nervus Vagus

BEDANKT!
Het e-book is op weg naar jouw mailbox!

In dit e-book ontdek je hoe ons autonome zenuwstelsel werkt volgens de polyvagaal theorie. Je leert wat de enorme kracht is van een geactiveerde ventrale vagus en van het soepel kunnen bewegen door onze autonome toestanden.

Ik leg ook uit wat de impact is van chronische en traumatische stress op de normale werking van ons autonome zenuwstelsel. En er zitten een paar praktische oefeningen in!

Check dus snel je mailbox (en als je niets hebt ontvangen, kijk dan eens in je spam). Neem je tijd om het e-book te lezen en de oefeningen te implementeren in je leven.

Je zou me er enorm veel plezier mee doen, als je me kort even vertelt wat je van het e-book vindt. Dit kan via e-mail of via Instagram! Merci! 🤗

Wil je in jouw leven diepgaander aan de slag met je zenuwstelsel?

Coming soon: Online cursus ontdek & omarm je zenuwstelsel

Ik werk momenteel aan een online cursus over het ontdekken en omarmen van je zenuwstelsel.

Hierin komt het kennisgedeelte, begeleiding in acceptatie en bewustwording van jouw unieke zenuwstelsel én het nemen van gerichte acties om jouw unieke zenuwstelsel meer in balans te krijgen uitgebreid aan bod.

Ik ga in deze cursus verder dan enkel de polyvagaaltheorie. Ons autonome zenuwstelsel is immers deel van het volledige zenuwstelsel, waaronder ons brein. Je leert ook over de werking ons brein en de verbinding met het autonome zenuwstelsel.

Bovendien link ik alles aan de ‘window of tolerance’, een belangrijk model in de trauma- en psychotherapie. 

Op de hoogte blijven van de lancering van deze online cursus? Zet je hier op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de lancering, en om te genieten van een vroegboekkorting!

Door je aan te melden op de wachtlijst ga je akkoord dat ik je mailtjes stuur rond de cursus, en andere nieuwtjes.
Maak je geen zorgen, ik spam niet en je kan je altijd weer uitschrijven!

Scroll naar boven