Bedankt E-boek Nervus Vagus

BEDANKT!
Het e-book is op weg naar jouw mailbox!

In dit e-book ontdek je hoe ons autonome zenuwstelsel werkt volgens de polyvagaal theorie. Je leert wat de enorme kracht is van een geactiveerde ventrale vagus en van het soepel kunnen bewegen door onze autonome toestanden.

Ik leg ook uit wat de impact is van chronische en traumatische stress op de normale werking van ons autonome zenuwstelsel. En er zitten een paar praktische oefeningen in!

Check dus snel je mailbox (en als je niets hebt ontvangen, kijk dan eens in je spam). Neem je tijd om het e-book te lezen en de oefeningen te implementeren in je leven.

Je zou me er enorm veel plezier mee doen, als je me kort even vertelt wat je van het e-book vindt. Dit kan via e-mail of via Instagram! Merci! 🤗

Wil je in jouw leven diepgaander aan de slag met je zenuwstelsel?

Online cursus ontdek & omarm je zenuwstelsel

Dat kan via de online cursus over het ontdekken en omarmen van je zenuwstelsel als sleutel tot meer rust, veerkracht, veilige verbinding & (com)passie.

Hierin komt het kennisgedeelte, begeleiding in acceptatie en bewustwording van jouw unieke zenuwstelsel én het nemen van gerichte acties om jouw unieke zenuwstelsel beter te reguleren en meer in balans te krijgen uitgebreid aan bod

Ik ga in deze cursus verder dan enkel de polyvagaaltheorie. Ons autonome zenuwstelsel is immers deel van het volledige zenuwstelsel, waaronder ons brein. Je leert ook over de werking ons brein en de verbinding met het autonome zenuwstelsel. Bovendien link ik alles aan de ‘window of tolerance’, een belangrijk model in de trauma- en psychotherapie. 

Klik voor meer info over de cursus op onderstaande knop.

Scroll naar boven