Praktisch

Tarief 

  •  70€ (55 à 60 min)

Dit tarief omvat naast de effectieve therapietijd diverse andere zaken: tijd voor voorbereiding van de sessie, het bijhouden van je dossier, eventueel overleg met arts(en) en/of andere hulpverleners, verslaggeving en tijd/kosten voor supervisie en bijkomende opleidingen.

De betaling gebeurt contant of via mobile pay op het einde van iedere sessie.

Praktische info

Gezien de vele aanmeldingen is er momenteel een aanmeldingsstop voor individuele therapie. Je kan momenteel enkel door mij begeleid worden via de online cursus: ‘Ontdek en omarm je zenuwstelsel. Sleutel tot meer rust, veerkracht, veilige verbinding & (com)passie’

Een sessie is steeds op afspraak. Aanmelding gebeurt bij voorkeur via e-mail. Als je liever belt, is dit ook mogelijk. In dat geval bel ik je terug wanneer ik ruimte heb.

Het afrekenen en maken van een nieuwe afspraak gebeurt tijdens de voorziene 55 à 60 min per consultatie.

Indien u niet mobiel bent, kan ik therapie aan huis geven. Hiervoor wordt een verplaatsingsvergoeding aangerekend die we samen afspreken.

Gelieve stipt aanwezig te zijn. Een afspraak kan kosteloos worden geannuleerd tot 48u op voorhand. Als dit niet gebeurt, wordt de gereserveerde tijd aangerekend.

Terugbetaling

Gedeeltelijke terugbetaling is soms mogelijk. Vraag dit na bij je mutualiteit.

Scroll naar boven