GRATIS AANBOD

Hier vind je een aantal manieren waarmee je zelf aan de slag kan rond je mentale gezondheid.

Vaardigleven.be

Dit is een online leeromgeving met gratis wetenschappelijk gefundeerde oefeningen uit de psychologie, samengesteld door professionele hulpverleners. De oefeningen in deze online leeromgeving zijn ontworpen om vaardigheden te trainen om veerkrachtig door het leven te gaan, ook al worden we met moeilijkheden geconfronteerd. Dit leer je niet door erover te lezen, maar door ervaringsgericht aan de slag te gaan met deze toolkit.

Depressiehulp.be

Je wilt werken aan depressieve klachten en wilt dat zelfstandig doen. Hier vind je gratis online hulp en begeleiding bij depressie en verwante psychische klachten. Dit online zelfhulpprogramma geeft je handvaten om je stemming te verbeteren. Dat kan kosteloos en anoniem.

Gratis e-book ‘Nood aan meer rust, veerkracht, compassie & verbinding? Ontdek de Kracht van je Nervus Vagus’

Verlang je naar meer rust, veerkracht, compassie & verbinding? Dan kan je nervus vagus waarschijnlijk wat voor je betekenen. Je nervus wat? 

In dit e-book ontdek je hoe ons autonome zenuwstelsel werkt volgens de polyvagaal theorie. Je leert wat de enorme kracht is van een geactiveerde ventrale nervus vagus en van het soepel kunnen bewegen door de toestanden van ons autonome zenuwstelsel.

Ik leg ook uit wat de impact is van chronische en traumatische stress op de normale werking van ons autonome zenuwstelsel en welke mentale en fysieke klachten dit kan veroorzaken.

Via een paar praktische oefeningen kan je al direct aan de slag met je zenuwstelsel!

Scroll naar boven