Contact

Gezien de vele aanmeldingen is er momenteel een aanmeldingsstop.

Email

kim@psychotherapie-deappelboom.be

Telefoonnummer

0477 99 48 24  – spreek een boodschap in als ik niet opneem en ik bel u terug wanneer ik ruimte heb

Vind een therapeut

Je vindt me ook op www.vindeentherapeut.be

Instagram

@kim__metten 

Praktijk voor psychotherapie en groei De Appelboom – Kim Metten
Abdijlaan 50
3111 Wezemaal (Rotselaar)

Routebeschrijving (auto)

Let op! GPS en googlemaps geven nog een foute routebeschrijving via straten die nu afgesloten zijn (Drielindenstraat) en éénrichting zijn geworden. Als je vanuit de richting van de Aarschotsesteenweg of de Langestraat komt kan je enkel de Abdijlaan inrijden via de Vleugtweg.

Parking en ingang

Het huis van de praktijk is gelegen op de hoek van de Abdijlaan met de Duitsveldbaan. Dit is een klein smal straatje tussen nummer 48 en 50 dat je in de Abdijlaan herkent aan de appelbomen, de verkeersspiegels die helpen bij het inrijden naar rechts en het verbodsbord met melding ‘enkel plaatselijk verkeer’.

De parking en de ingang van de praktijk (deur naast de garage) zijn gelegen in de Duitsveldbaan, aan de achterkant van het huis. Vooraan in de Abdijlaan is geen parking voor het huis, maar wel een mooi zicht op de appelbomen :-).

Bereikbaarheid

Het treinstation van Wezemaal is gelegen op 1.5 km. Van de bushalte ‘Wezemaal Eektweg’ op de Aarschotsesteenweg is het 700m stappen tot aan de praktijk.

Werchter, Rotselaar, Leuven, Wijgmaal, Wilsele, Holsbeek, Betekom, Tremelo, Aarschot, Herent, Aarschot en Haacht liggen in een straal van 10km rond de praktijk.

De praktijk is gelegen op 2.5 km van afrit 21 Holsbeek/Rotselaar van de E314.

loog psycholoog psycholoog psycholoog psycholoog psycholoog psycholoo

Scroll naar boven