Psychotherapie

Tijdens psychotherapie begeleid en ondersteun ik je om jezelf en je problemen met bijhorende angst en weerstand te exploreren. Ik moedig je aan om je innerlijke theater van beelden, beleving en betekenisgeving te onderzoeken. We brengen je relatie met belangrijke medespelers tot expressie en geven vorm aan je huidige situatie en je gewenste situatie.  Samen onderzoeken we welke obstakels en welke hulpbronnen er zijn en wat er nodig is om heling, vernieuwing en vruchtbare communicatie te bevorderen.

Een belangrijke basis voor psychotherapie is de dialoog, de interactie. We gaan in interactie met elkaar en geven op die manier vorm aan de therapie die het best aansluit bij jouw noden. Als psychotherapeut in de interactionele vormgeving (I.V.) en EMDR-practitioner werk ik niet vanuit één bepaalde therapeutische stroming, maar combineer ik deze in afstemming op jou. Hier vind je meer informatie over interactionele vormgeving (I.V.). Op de website van EMDR-Belgium vind je meer informatie over EMDR therapie.

Bij werkwijze lees je hoe een psychotherapeutisch traject binnen de appelboom er concreet kan uitzien.psycholoog psycholoog 

Volg me ook op Instagram (@kim__metten) voor inspiratie, educatie en verhalen over de magie en struggles van leven en therapie. Meer algemeen én over mijn specialisatie in traumatherapie, EMDR en de polyvagaal theorie.
Rode draad = groeien in bewustzijn, (zelf)LIEFDE, (com)PASSIE, moed en plezier. Zo ontzettend boeiend, plezant en vaak ook ambetant. Want doorgaans geen bewustwording, groei en bloei zonder pijn en ongemak. Ik ben daarbij een zachte én krachtige metgezel.

Gezien de vele aanmeldingen en aanmeldingsstop broed ik momenteel ook op een aanbod dat toegankelijk is wanneer individuele therapie (nog) niet mogelijk is. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Volg me dan zeker op Instagram en/of schrijf je hieronder in op mijn nieuwsbrief!

Scroll naar boven