Zes gratis lessen van de online cursus

Ontdek en omarm je zenuwstelsel

Sleutel tot meer rust, veerkracht, veilige verbinding & (com)passie!

Les 1: Ontdek & omarm je zenuwstelsel met als DOEL
meer rust, veerkracht, veilige verbinding & (com)passie

 

Ontdek in deze video waarom we door de online cursus meer rust, veerkracht, veilige verbinding & (com)passie kunnen bereiken via het ontdekken & omarmen van je zenuwstelsel.

Les 2: INTRO KENNISMODULE
Bij welke kennis & theorie staan we stil & waarom?

 

Kom in deze video te weten welke grote diversiteit aan kennis en theorie aan bod komt in de cursus en wat dit jou kan brengen.

Les 3: INTRO BEWUSTWORDINGSMODULE Exploreer & Omarm je unieke zenuwstelsel via mindfulness & een betere interoceptie

In deze video leer je waarom mindfulness – en betere interoceptievaardigheden essentieel zijn in het pad van het ontdekken en omarmen van je zenuwstelsel.

Les 4: audio ADEMPAUZE

Beluister de audio om één van de basis mindfulnessmeditaties, ‘de adempauze’, te ervaren. 

Les 5: ACTIEMODULE Beweeg soepeler doorheen je zenuwstelsel & hervorm het: principes, hulpbronnen & regulatie oefeningen

 

Ontdek in deze les hoe ik je in de cursus begeleid in het beter leren reguleren van je zenuwstelsel aan de hand van een diversiteit aan oefeningen. 

Les 6
478 Ademhalingsoefening

Experimenteer met deze ademhalingsoefening. Het principe van de oefeningen is vertragen & langer uitademen dan inademen. Zo wordt de vagale rem en ons parasympathisch zenuwstelsel  geactiveerd. 

 

Volledige online cursus aan vroegboekkorting

Doe het zelf

€277

rating

 

€197

Doe het samen

€377

rating

 

 

Hoewel de cursus nog niet klaar is vind je in het leerplatform al meer dan 10u aan boeiende video’s (alle theorie over  het zenuwstelsel, de polyvagaal theorie, het brein, window of tolerance, stress, trauma…), een uitgebreid digitaal illustratieboek, een basis mindfulnesstraining en een diversiteit aan oefeningen (+ digitaal werkboek) rond het in kaart brengen van je unieke zenuwstelsel.

Na aankoop krijg je direct toegang tot het bestaande materiaal en blijf je automatisch op de hoogte van alle updates tot de cursus volledig is voltooid.

Klik op de onderstaande knop als je uitgebreide info over de cursus wil. Bij welke klachten en problemen de cursus je kan helpen, wat het je kan brengen, wat de aanpak is…

Scroll naar boven